DataBOT

Er et enkelt system, der gør det muligt, at bevare Google Analytics og de data, der er indsamlet gennem en længere digital indsats. Med DataBOT er I overholder gældende lovgivning og Datatilsynets anbefalinger på området for personfølsomme oplysninger.

 

DataBOT er udviklet i fællesskab mellem PII Guard og Mack Media / Mortensen Media

Udviklet af

PII Guard er en dansk softwarevirksomhed stiftet af Martin Staal Boesgaard i 2018. Vi er specialiserede i beskyttelse af personhenførbar information og andre følsomme data. Vores motto er ”Sæt dine data fri – med bedre beskyttelse og færre begrænsninger”.

Vores løsninger sikrer en effektiv beskyttelse af data, så data kan bruges til flere formål, f.eks. analyse, statistik, test, AI træning, cloud, data warehouse og forskning. Ved at benytte vores løsninger kan data anvendes på præcis samme måde, og med de samme værktøjer som hidtil uden at gå på kompromis med privacy og GDPR.

Opgaver udført på beskyttede data viser de samme resultater, som hvis de bliver udført på data der ikke er beskyttet. Vores produkter hjælper i dag flere store og velkendte organisationer inden for både den offentlige og den private sektor f.eks. banker, forsikringsselskaber, pensionsselskaber, og offentlige myndigheder.

Det er vigtigt for PII Guard at sikre at vores kunders data er godt beskyttet og at håndteringen af data lever op til GDPR. Vores produkter er hurtige, effektive og nemme at anvende. Brugen af vores løsninger kræver ikke at vores kunder er specialister inden for IT-sikkerhed.

Vores motto er ”Sæt dine data fri – med bedre beskyttelse og færre begrænsninger

Martin Staal Boesgaard CEO & Founder at PII Guard

”Vores personlige data bliver stadig mere værdifulde i fremtidens marked. Enhver virksomhed med en digital tilstedeværelse har brug for data – men det skærper kravene til at, at vi som rådgivere også hjælper vores kunder med at overholde enhver lovgivning og hele tiden går forrest på den etiske behandling af personfølsomme informationer.”

Andreas Mortensen CEO

I samarbejde med

 

   

DATAbot er udviklet i samarbejde med Mack Media & Mortensen Media. Vi er et digitalt bureau med kontorer i København og Odense samt i Malmö og Karlskrona, via vores svenske søsterselskab Mortensen Media AB. Vi hjælper danske og svenske virksomheder med hele tiden at styrke og forbedre deres digitale tilstedeværelse. Vores team af specialister yder assistance med alt fra programmering, websites, digitale-kampagner, social media og annoncering. Vi skaber ro, sammenhæng og overblik over enhver online synlighed ved hjælp af cross media planning. Som en af de mest erfarne virksomheder indenfor området, dækker vi en bred pallette af brancher. Det er lige fra rejsebranchen, bygge- og developerbranchen, service, salg og industrivirksomheder. Med mere end XX års erfaring er vi en partner, der står for langvarige samarbejdsrelationer i et marked, hvor teknologien hele tiden udfordrer og tilbyder os nye muligheder. Muligheder, som vi skal gribe men også hele tiden sikrer, at vore kunders løsninger overholder alle etiske kodekser og regler.

Vi er et team af kreative og digitalt erfarne fagfolk, der elsker at tænke ud af boksen og hele tiden udvikle innovative løsninger for vores kunder. Det er ikke bare relevant, det er interessant, inspirerende og givende for alle parter.

Derfor har vi været med til at udvikle en løsning som gør det let og enkelt for vores kunder at bibeholde google analytics og de værdifulde data, der er oparbejdet, uden at gå på kompromis gældende lovgivning og etik.